TIK-TENNIS

 

TIK tulee sanoista Telefon Idrots Klubben ry, joka perustettiin 1947 Helsingin Puhelinyhdistyksen (nyk. Elisa OYJ) henkilökunnan toimesta. Se lopetettiin 1990 luvulla. TIK-Tennis perustettiin uudelleen 2006 Karel Åkerlund, Hannu Vauhkonen, Timo Vauhkonen ja Pekka Rausku toimesta, kaikki Elisalaisia. He ostivat Elisa Sport ry:ltä tennistuntiosakkeita. Myöhemmin Elisa Sport lopetti toiminnan ja TIK-Tennikselle siirrettiin koko Elisan tennis ja Golf toiminta. Joten pelaajat ovat suurimmilta osin Elisalaisia työssäkäyviä, eläkkeellä olevia ja jonkin verran muita.

 

Hallitus ja Jäsenet

 

TIK hallitus muodostuu 12 varsinaisesta jäsenestä, jotka johtavat toimintaa. Muut jäsenet ovat pelaajajäseniä, joilla on sääntöjen mukainen pelioikeus. Kaikki maksavat samansuuruista vuotuista jäsenmaksua.

storiaa ja johtaminen

Tulevat tapahtumat

2021-01-03

Löydät lisätietoa yrityksestämme tästä Löydät lisätietoa yrityksestämme tästä Löydät lisätietoa...

2021-01-03

2021-01-03

Ajantasaisimman tiedon tuotteistamme ja palveluistamme löydät tältä sivulta. Toimintamme kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Tehtävänämme on tarjota monipuolisia palveluita. Tavoitteenamme on tarjota...

Ajantasaisimman tiedon tuotteistamme ja palveluistamme löydät tältä sivulta. Toimintamme...

Kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Tehtävänämme on tarjota monipuolisia palveluita. Tavoitteenamme on tarjota parhaat ratkaisut...

Tietoa meistä

 

Tavoitteenamme on tukeä jäsenten fyysistä ja henkistä kuntoa, mielenkiintoisten liikunta harrastusten avulla. Järjetämme tenniksen ja golfin pelaamisen mahdolllisuuksia ja valmennamme taitojen kehittymistä.